tukkers.online

Wiro Kuipers @wiro

‘Superblock’ in Barcelona. Gemiddeld is de stad voor 70% ingericht op autoverkeer, in deze wijk voor 30%. Onder andere door een smallere rijbaan en eenrichtingsverkeer, waardoor elk voormalig kruispunt bovendien opeens publieke ruimte wordt.

Bart Ensink ✅ @burgemeester

Goedemorgen deze morgen Tooters

Wiro Kuipers @wiro

Een week achter de rug, met onder andere sessies in DesignLab (Universiteit Twente) voor Amsterdam en Enschede. Met Lisa Mandemaker haar installatie m/otherhood (eerder getoond op ) om het denken over voortplanting in de toekomst aan te zetten. Hier ervaart Judith de ‘confrontatie’ met haar fictieve kunstmatige baarmoeder, na achttien levensjaren. Zelf zien en beleven? Kom langs bij DesignLab de komende weken.

Erik Kemp 🇪🇺 @erikkemp

Hip! Je kunt me nu vinden via @ikzoek @erikkemp.eu in je mastodon zoekbalk. Zo hoef je niet meer te onthouden op welke server ik zit, je zoekt gewoon op @iets @erikkemp.eu (maakt niet uit wat er achter de eerste @ staat) en je komt altijd goed uit. Wel even de spatie weghalen als je dit wil testen :)

Mogelijk gemaakt door de open standaard .

Zou helemaal mooi zijn als je gewoon op erikkemp.eu kunt zoeken, zonder die @ iets @ ervoor :)

Bron: blog.maartenballiauw.be/post/2 - @maartenballiauw

Erik Kemp 🇪🇺 @erikkemp

De heeft zowaar een pagina over Mastodon :-)

consumentenbond.nl/internet-pr

Misschien goed om te melden dat 'privéberichten' hier niet versleuteld zijn, net zoals op andere platformen die gebruikt worden voor 'publieke interactie', zoals Twitter en LinkedIn. Alle opslag is onversleuteld. Gebruik of voor gevoelige communicatie.

Een plan om directe berichten hier te versleutelen: soatok.blog/2022/11/22/towards maar dat zal nog wel even duren.

Bron:
furry.engineer/@soatok/1093871

Martijn Slagers @slagers
Martijn Slagers @slagers

Prima lunchwedstrijd dit hoor

MarjaV @MarjaV

Klaar voor de nacht op z'n bedje.

MarjaV @MarjaV

Gelukkig zijn ook zij nu hier: @auschwitzmuseum zodat we allemaal bij de les blijven.

Wiro Kuipers @wiro

Lekkurrrr, avondje Goldband - in de moshpit.

Martijn Slagers @slagers

Verhuisd naar de tukkers.online server.

Wiro Kuipers @wiro

‘Brouwvrouwen’ was het thema van het Twents Biergenietschap vanavond. Dit de slachtoffers. (De Abt12 was niet gebrouwen door vrouwen, maar wel aanbevolen.)

Otto @Otto

@tilvids Such a terrible picture would I like to be marked as sensitive material. At any case will it not attract my attention, on the contrary.

Otto @Otto

Het is onbegonnen werk
zei hij met een diepe frons
maar hij maakte zich sterk
en begon met het oprapen van bidons.

Ah, , la cité de la lumière. En nu ook het zachtst gekookte ei dat ik ooit heb meegemaakt. In de positieve zin gelukkig!

Wiro Kuipers @wiro

In voorbereiding op een proefavond van het Twents Biergenietschap stuit ik op het verhaal van 'alewives' die uiteindelijk hun positie als 'brewster' verloren, vanwege: puntmutsen, bezemstelen, ketels en zwarte katten. Ze werden verdacht van hekserij: bigthink.com/politics-current-

bongo.cat will never not bring me joy

Wiro Kuipers @wiro

Eén van de mooiste dingen aan ballonvaren: de wereld van een ander perspectief bezien, en patronen ontdekken. Helaas vergeet ik er vaak foto's van te maken, te druk met genieten. Gelukkig is er deze pagina met 'abstract aerial art' die soortgelijke perspectieven biedt: gettyimages.nl/sets/GBHTUEXno0

Otto @Otto

‘Het komt wel …’

Wiro Kuipers @wiro

Gezien tijdens Dutch Design Week , dit afstudeerwerk van een Design Academy student: . Maak bouwsteentjes van gerecycled materiaal: papierpulp bijvoorbeeld. Maar ook mandarijnschillen of ander natuurlijk materiaal werd gebruikt. Zie: viktoriyagotseva.com/cubcho/